Versele-Laga Classic Cavia - корм Версель-Лага з вітаміном С для морських свинок
Інгредієнти:
Продукти рослинного походження, злаки 25%, овочі 5%, мінерали.
Аналітичний склад:
- Білок - 15%;
- Жир - 3,5%;
- Клітковина - 12%;
- Зола - 7%.
Харчові добавки на 1 кг:
- Залізо - 70 мг;
- Йод - 2,2 мг;
- Мідь -17 мг;
- Марганець - 40 мг;
- Цинк - 55 мг;
- Селен - 0,18 мг;
- Антиоксиданти.
Бренд | Versele-Laga |
Versele-Laga Classic Cavia – збалансований повнораціонний корм для морських свинок. Виготовлений у вигляді натуральної суміші насіння, злаків, овочів (представлені пластівцями та екструдованими гранулами) та екструдованих гранул із трав.
Склад включає максимальну кількість інгредієнтів з природного середовища проживання морських свинок, тому корм буде із задоволенням з"їдений вашим улюбленцам.
Чому варто купити корм для морських свинок Versele-Laga Classic:
- Спеціально розроблений для морських свинок з урахуванням потреб їх харчування та розвитку;
- Натуральний склад, багатий на поживні речовини, які важливі для здоров'я гризунів;
- Різноманітність текстур та смаків; підвищений вміст вітаміну С, що є життєво важливим для морських свинок, адже вони не можуть продукувати вітамін С і одержують його тільки з кормом;
- Містить овочі – джерело клітковини, вітамінів та мінералів;
- Твердість корму допомагає підтримувати природне сточування зубів;
- Високий вміст клітковини важливий для відмінного травлення у травоїдних гризунів, у тому числі гарантує захист від утворення грудок шерсті в шлунку;
- Містить комплекс вітамінів та мінералів для здоров'я шкіри та шерсті, міцного імунітету;
- Включає екструдовані гранули, які збільшують засвоюваність та поїдання корму до 90%;
- Без консервантів та барвників.
Для довідки: екструзія – метод приготування кормів, при якому інгредієнти обробляються паром при високому тиску протягом короткого проміжку часу. Завдяки цій технології корм краще засвоюється гризунами. Фрукти та овочі завжди додаються в свіжому кормі у вигляді, що максимально покращує смак гранул і наближає його до натурального. Крім того, висока температура пари (понад 150ºС) гарантує загибель бактерій та збереження смакових якостей корму тривалий час.